Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
IVY ONE helpt
uw organisatie bij het
realiseren van uw online doelstelling

Wat ik doe

Kleine en grote ondernemingen kunnen vandaag de dag niet meer zonder internet. Zowel voor het uitvoeren van uw werkzaamheden als onderdeel van uw marketingstrategie. Hoe internet het beste gebruikt kan worden, verschilt sterk per bedrijf en sector. Ik help u graag verder en ondersteun u op tal van vlakken dankzij mijn expertise en het netwerk waar ik al jaren mee samenwerk.

Online marketing

Uw bedrijf goed leren kennis is de basis van elk project. Vooraf nadenken over de online marketingvorm die het beste bij u past is van belang om uw website tot een succes te kunnen maken.

meer over Online marketing »

Webdesign

Een goed ontwerp maak je niet zomaar. Essentieel is het goed in kaart brengen van de beschikbare stukken, die op uw website kunnen worden gepubliceerd. De kunst is dat in een vorm te gieten die aansluit bij uw doelgroep.

meer over Webdesign »

Website bouw

Het afgerond grafisch ontwerp betekent de start van het technische proces naar een levende website. Hierbij maak ik gebruik van de nieuwste technieken om een optimaal presterende website neer te zetten.

meer over Website bouw »

Website onderhoud

Een website goed onderhouden is essentieel. Continu monitoring op performance, veiligheid en het signaleren van mogelijke uitbreidingen en verbeteringen.

meer over Website onderhoud »