Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
24/7
inzicht in de prestaties
van uw website

Analytics

Een website hebben is geweldig, maar zien hoe dit presteert zorgt voor controle en de mogelijkheid tot bijsturen. Standaard maak ik gebruik van Google Analytics software om de prestaties van uw website in de gaten te houden. Analytics presenteert de gegevens over het bezoek aan uw website op een zeer heldere en duidelijke manier.

Rapportering

De rapporten kunnen makkelijk worden aangepast zodat u snel die relevante gegevens in handen. In het algemeen geven de volgende cijfers het snelst inzicht in de algemene prestaties van de site.

 • Aantal bezoeken
  Hoe vaak is de site bezocht?
 • Aantal unieke bezoekers
  Hoeveel individuele mensen hebben de site bezocht?
 • Percentage nieuwe bezoekers
  Hoeveel van deze mensen zijn nog nooit eerder op de site gezien?
 • Pagina’s per bezoek
  Hoeveel pagina’s heeft men gemiddeld per bezoek bekeken?
 • Gemiddelde tijd op de site
  Hoelang is men gemiddeld op de site geweest?
 • Bouncepercentage
  Hoeveel bezoekers zaten ‘verkeerd’. Dit betekent dat ze op de site binnenkwamen en direct weer verdwenen zonder naar een tweede pagina te gaan.

Natuurlijk kunt u met één muisclick de gegevens van verschillende periodes met elkaar vergelijken. Verder in de diepte kan men bijvoorbeeld gegevens bekijken over hoe bezoekers op de site terecht zijn gekomen en welk deel van de site het best bezocht wordt.

Mocht u ook gebruik maken van Zoekmachine marketing (SEM) dan worden de statistieken hiervan ook geïntegreerd zodat een compleet beeld ontstaat.