Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
Welk materiaal is beschikbaar
en wat
is de juiste structuur

Content

Een website moet gevuld worden met inhoud en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Samen met u kijk ik naar de beschikbare materialen en hoe deze mogelijk kunnen worden ingezet om uw bezoeker naar uw website te trekken en met u in contact te laten komen.

Content

Om uw site goed neer te kunnen zetten kan natuurlijk een tekstschrijver worden ingehuurd, die voor 1000 pagina’s teksten schrijft op uw site. Gemakkelijker en goedkoper is om bijvoorbeeld mooie projecten te gebruiken om aan uw bezoekers snel duidelijk te maken waar u goed in bent en waarvoor ze bij u terecht kunnen.

Of heeft u misschien een tijdje geleden een brochure laten schrijven waarvan we de inhoud als start kunnen gebruiken voor de site? Dit soort dingen bespaart veel tijd en kan ervoor zorgen dat de site direct met een mooie collectie aan inhoud wordt neergezet.

Gratis

Gratis doet het altijd goed op internet. Wat vaak erg succesvol blijkt te zijn, is het weggeven van specialistische kennis. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een generiek advies of rapport dat in PDF-vorm op de site wordt gezet. Voordat mensen deze echter kunnen downloaden, wordt hen wel gevraagd om hun email adres achter te laten zodat, volledig geautomatiseerd, enkele weken later contact met hen kan worden opgenomen. Op deze manier kan getoond worden waar het bedrijf goed in is en welke kennis in huis is, zodat de mensen voor het toepassen van die kennis op een specifiek probleem bij u terug komen.