Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
Expression Engine
met lidmaatschapssysteem
een ideale omgeving voor verengingen of clubs

Lidmaatschap systeem

U kunt open en gesloten gedeeltes maken op uw website. U kunt zelf leden in staat stellen om zelf content aan de site toe te voegen.

 • Multi-user omgeving
  Het CMS maakt het gebruiken van verschillende gebruikersgroepen mogelijk.
 • Leden groepen
  Elke leden groep krijg zijn eigen privileges op de site en kan dus precies doen wat nodig is. Hierdoor is de administratieve last van de website te verspreiden over een meerdere groepen.
 • Maatwerk ledenvelden
  Naast de standaard profielvelden die nodig zijn voor het functioneren van het systeem kunnen eenvoudig eigen velden worden aangemaakt. Deze velden kunnen alleen aangepast worden door de eigenaar van het account waar ze bijhoren. Zeer makkelijk voor bijvoorbeeld het bijhouden van adressen en telefoonnummers.
 • Leden activering
  Nieuwe gebruikers kunnen zelf een account aanmaken waarbij altijd hun email adres geverifieerd wordt. Als er sprake is van een gesloten gemeenschap kan ook ingesteld worden dat een nieuwe account goedgekeurd moet worden door een beheerder of dat alleen de beheerder zelf nieuwe accounts kan aanmaken.
 • Profiel management
  Elk lid van de website heeft zijn eigen profiel en voorkeuren. Deze kan hij zelf bijhouden en aanpassen als dat nodig is. Onderdeel van het profiel zijn ook de maatwerk leden velden.