Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
IVYONE
dat ben ik
Bas van Ginkel

Wie ik ben

Ik ben Bas van Ginkel en sinds 2006 ontwikkel ik websites onder de naam IVY ONE. Voor die tijd heb ik Bedrijfskundige Informatica gestudeerd en voor diverse werkgevers gewerkt in verschillende rollen binnen ICT en business development. Daar kwam ik er achter dat internet een grote passie is in mijn leven.

Ik gebruik niet alleen Twitter en LinkedIn, maar ben ook zeer actief in andere (sociale media) netwerken. Via internet blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt, en wat de nieuwste trends zijn. Daarnaast vind ik online nieuwe technieken en honderden voorbeelden hoe ondernemingen gebruik kunnen maken van internet bij hun business ontwikkeling. Deze kennis pas ik toe tijdens mijn projecten.

Om een project succesvol te maken is het belangrijk dat de juiste partijen elkaar vinden. Daarom bedenk ik altijd eerst of ik de juiste persoon ben voor het project. Blijk ik dit niet te zijn dan zoek ik in mijn netwerk naar iemand om mee samen te werken of om aan te bevelen. Opdrachtgevers komen ook met suggesties, misschien werkt u bijvoorbeeld al samen met een bepaalde vormgever of tekstschrijver. Mijn insteek is altijd om zo efficiënt mogelijk een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast is samenwerken met anderen altijd leuk en biedt het mij de kans om mijn netwerk te vergroten.

Mijn visie

Door de jaren heen heb ik om mij heen veel dingen fout zien gaan. Daarom heb ik 5 ideeën die ik toepas in mijn werk om u als klant te beschermen.

meer over Mijn visie »

Mijn netwerk

Een goede ondernemer kent zijn sterke en zwakke kanten. En om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werk ik daarom samen met anderen.

meer over Mijn netwerk »