Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
Streven: u wilt niet zonder mij,
maar u kunt het wel

Mijn visie

Ik werk graag met plezier en ik denk u ook. Dan is het belangrijk dat we ook plezierig samenwerken.

Daarom heb ik vijf ideeën waarmee ik werk:

 •  Geen onverwachte kostenoverschrijdingen
  Ik werk altijd op projectbasis. Door een goede inventarisatie vooraf kan ik de juiste prijs bepalen. U krijgt wat is afgesproken. Mocht u tijdens het project toch meer willen of aanpassingen voorstellen dan krijgt u hiervoor schriftelijk een nieuwe prijs. Pas na uw goedkeuring ga ik aan de slag.
 •  Altijd de mogelijkheid om uw website zelf te beheren
  U kunt uw website helemaal zelf bijhouden. De programma’s die ik gebruik zijn eenvoudig ingericht en ik laat u persoonlijk zien hoe het werkt. Mocht u de site niet zelf willen beheren dan kunnen we daar aparte afspraken over maken. Waar u ook voor kiest met vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.
 •  U krijgt geen rekeningen meer
  Als uw website opgeleverd wordt dan hoeft u niet te betalen voor het gebruik van een cms (content management systeem). Ik werk namelijk graag met Expression Engine waarvoor de eenmalige kosten al zijn opgenomen in de offerte. U krijgt dus geen rekening voor een ‘abonnement’ op mijn service. Bij mij betaalt u niets als u geen vragen heeft. Heeft u wel vragen? Kleine vragen zijn gratis. Heeft u veel vragen of is het ingewikkelder dan spreken we samen daarvoor een prijs af. Als ik uw website voor u host dan krijgt u daar uiteraard wel een jaarlijkse rekening voor, maar ook dit staat duidelijk vermeld in de offerte.
 •  U kunt zonder mij verder
  Ik werk zoveel mogelijk met software waar vele honderden ontwikkelaars in Nederland mee werken. Ieder van die ontwikkelaars kan verder waar ik opgehouden ben. Natuurlijk ga ik er vanuit dat u jarenlang klant blijft, maar eerlijk is eerlijk, niet elke relatie loopt zoals iedereen hoopt.
 •  Vragen, klachten, opmerkingen?
  Graag! Door duidelijk te zijn kunnen we goed samen werken. Met uw reacties kan ik mijzelf bovendien constant verbeteren.


Op mijn werk van zijn de algemene voorwaarden van ICT~Office van toepassing.