Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
Het 3 generatie centrum
was een opdracht in het kader van
8 uur overwerk

3g centrum - 2011

De website van het 3g centrum is een zeer vrolijke bedoeling. De inspiratie komt uit de kleurrijke diversiteit van de deelnemende dames. De stichting kan zelf items toevoegen en nieuwe ‘varianten’ van het logo aanmaken zodat het patroon aansluit bij het soort evenement. In de backend heeft de stichting een heldere menustructuur die ze gemakkelijk zelf kunnen aanpassen door een drag-and-drop systeem. Nieuwe pagina’s, nieuws en agenda items zijn snel toe te voegen. Het invoeren van een nieuw agenda item is een kwestie van invuloefening. Omdat het systeem specifiek op hun wensen is ingericht krijgen ze precies die velden te zien die nodig zijn voor de taak die uitgevoerd moet worden.

In het kader van de actie 8 uur overwerk (http://www.achtuuroverwerken.nl/) is samen met een team creatieve een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld voor het 3 generatie centrum. Hun missie: vrouwen samenbrengen, opleiden, inspireren en laten inspireren! De stichting bezit een wijkcentrum in Utrecht en zorgt ervoor dat bewoners samen activiteiten ondernemen.

In het kader van deze actie heb ik de techniek achter de website verzorgt zodat zij op zeer eenvoudige wijze volledig zelf de website kunnen beheren.

Samenwerking

Concept
8 uur overwerken team
Design
Uncoated
Techniek
ivy one