Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
All Clean
geloofd in internet
als marketing tool

All Clean - 2011

URL
http://www.allclean.nl
Een heldere binnenkomst laat duidelijk zien dat men hier te maken heeft met een professioneel schoonmaakbedrijf. Duidelijke foto’s en een gestructureerde indeling zorgen ervoor dat klanten snel overzicht krijgen en kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn.

All Clean schoonmaakbedrijf is al jaren klant. Na 5 jaar geleden de eerste website voor hun te hebben gebouwd was het tijd om de site een upgrade te geven naar de nieuwste technieken. Omdat de concurrentie in de schoonmaak branche zeer hoog is hebben we veel nadruk gegeven aan de zoekmachine vriendelijkheid van de site. Door rekening te houden met waar potentiƫle klanten naar opzoek zijn hebben we een nieuwe menu structuur opgezet waar All Clean zelf vervolgens teksten voor heeft geschreven.

Dankzij deze teksten en de technische tips van Stramark die ons adviseerde hebben we onze doelen ruim gerealiseerd. Op dit moment staat All Clean met ruim 150 zoektermen in de top 10 van de zoekmachines. En we blijven bezig om dit verder te verbeteren.

Samenwerking

Design
IVY ONE
Zoekmachinemarketing
Stramark
Techniek
IVY ONE