Webdesign en Webdevelopment IVY ONE
Mooiland Vitalis
een betere bedrijfsvoering
door slimme inzet van ICT

Mooiland Vitalis - 2010

URL
http://www.mooilandvitalis.nl
De website van Mooiland Vitalis is gemaakt door DIFmedia, het onderliggende CMS wordt gebruikt voor zowel de internet als intranet site. Op het intranet krijgen medewerkers toegang tot de laatste interne nieuws. Ook krijgen ze via intranet toegang hebben tot een nieuws voorziening waarin al het landelijke en regionale nieuws wordt verzameld dat interessant is voor de werkzaamheden van Mooiland Vitalis. Op het intranet staan ook bedrijfstoepassingen die ik heb ontwikkeld. Deze toegang is beperkt tot een aantal gebruikers groepen. De belangstellende registratie module, aanvraag module voor zelf aangebrachte voorzieningen en de selectie procedure voor aannemers zijn drie modules die ik voor hun heb gerealiseerd.

Al enkele jaren werk ik samen met verschillende mensen binnen Mooiland en Mooiland Vitalis. Ondertussen hebben ze de overstap gemaakt van een eigen server in Amsterdam naar mijn VPS platform. Dit betekend dat ik alle internet, intranet en extranet sites voor Mooiland beheer.

Daarnaast heb ik door de jaren heen verschillende tools ontwikkeld voor op de intranet omgeving. Elke belangstellende die zich aanmeld bij Mooiland Vitalis wordt vastgelegd in de BORIS applicatie op hun intranet site. Vandaaruit wordt bepaald wie er recht op een woning heeft en worden tevens een set aan brieven automatische gegenereerd.

Een andere module is de ZAV rekenmodule waarmee bouwkundige gemakkelijk kunnen berekenen wat een Zelf Aangebrachte Voorziening in een huurwoning van Mooiland Vitalis betekend voor de huur en wat een mogelijke vergoeding voor de huurder zou zijn

Samenwerking

Vormgeving
DIFmedia
Techniek CMS
DIFmedia
Intranet modules
IVY ONE
Hosting
IVY ONE